ANNONCERING:

IPO: Copyright Agent A/S

tegningsperioden er slut. læs eventuelt vores indlæg om resultatet her

Danske Copyright Agent er en legaltech-virksomhed, der leverer løsninger inden for beskyttelse og sikring af ophavsrettigheder på digitale aktiver. Selskabet udbyder DKK 25-30 mio. i nye aktier ved deres børsnotering på First North i Danmark til en pre-money værdi på DKK 100 mio. Der er modtaget forhåndstegninger svarende til 50,7 % af minimumsudbuddet.

Udbuddet i hovedtræk

Udbudskurs

8,0 DKK pr. aktie

Minimumstegning

475 aktier

Emissionsbeløb

25 – 30 MDKK

Minimumtegning for individuel tildeling af aktier

DKK 250.001

Tegningsperiode

d. 16. juni – d. 29. juni

Markedsværdi

100 MDKK

børs

First North – Danmark

Kort om virksomheden

Copyright Agent, opererer inden for Intellectual Property Rights as a Service (IPRaas), hvortil selskabet har udviklet en SaaS-løsning, som hjælper virksomheder med håndtering, monitorering og identificering af mulige brud på deres ophavsrettigheder.

Copyright Agents forretning er baseret på B2B salg til rettighedshavere af digitale aktiver. Det primære markedssegment er internationale og nationale billedbureauer, brancheforeninger for journalister og fotografer  samt uafhængige ejere af indhold, som eksempelvis fotografer eller webshops.

Copyright Agents vil med provonuet fra børsnoteringen ekspandere til nye markeder samt investere i produktudvikling, udvikling af organisationen samt salgs- og markedsføring.  

Finansiel information

(MDKK)  2020  2019
Nettoomsætning  5,6  3,9
EBIT (2,6)  0,24
Resultat efter skat (2,1)  0,18
Totale aktiver  9,6   6,3
Gældsforpligtelser  7,5   2,1

Selskabet forventer en nettoomsætning på DKK 10-11,5 mio. i 2021 og DKK 18-21 mio. i 2022. Dette svarer til en prisfastsættelse på hhv. P/S ’20 på 17,9x og en P/S’21 på 11,3x.

Investment highlights

Grunde til at investere:

  • Selskabet har siden dets etablering i 2016 vist evnet at vinde kontrakter hos større billedbureauer såsom danske Ritzaus Bureau, finske Finish New Agency STT og engelske Avalon Licensing Ltd.
  • SaaS-platform, der kan understøtte hurtig skalering til nye markeder.

Potentielle investeringsrisici:

  • Fragmenteret marked med konkurrence fra internationale aktører.
  • Et lille markedspotentiale relativt til typiske SaaS markeder.

Læs nedenstående investor brochure eller virksomhedsbeskrivelse for at få mere information omkring vilkårene, samt hvordan du tegner aktier i selskabet.


Nyemission

Vi guider dig gennem nye børsnoteringer. Her på siden finder du de nyeste opdateringer og emissioner på børsmarkedet. Vi informerer dig løbende både via siden her og vores nyhedsbrev.

Kontaktinfo

© Nye Mission – Copyright.
Created and hosted by Group Online