ANNONCERING:

IPO: Re:NewCell AB

tegningsperioden løber fra d. 16. nov. til 24. nov. 2020

Svenske Re:NewCell AB producerer ved brug af genbrugte tekstiler et nyt råmateriale til ny tekstilproduktion. Selskabet vil hente SEK 800 mio. på deres børsnotering på First North i Sverige til en pre-money værdi på SEK 1.540,8 mio. Fratrukket forhåndstegninger på SEK 444 mio., er udbuddet på SEK 356 mio.

Udbuddet i hovedtræk

Tegningskurs

76 SEK per aktie

Minimumstegning

80 aktier

Emissionsbeløb

800 MSEK

Tegningsperiode

d. 16. nov. – d. 24. nov.

Markedsværdi

1.540,8 MSEK

børs

First North – Sverige

Kort om virksomheden

Re:NewCell AB genbruger tekstiler. Ved at opløse tekstiler så som bomuld kan selskabet udvinde deres eget råmateriale, Circulose, der kan anvendes i tekstilproduktion. Dette muliggør genbrug af tøj og overskydende tekstiler, hvilket er til gavn for klimaet.

Produktionen finder sted på selskabets anlæg i Sverige, der kom i drift i 2018. Med provenuet fra børsnoteringen ønsker selskabet bl.a. at bygge endnu et anlæg.
Kendte mærker som H&M og Levi’s bruger allerede selskabets råmateriale, Circulose, i produktionen af visse beklædningsdele. Hertil har Bestseller også planlagt en kollektion med Circulose. 

Selskabet havde en omsætning i 2019 på 750.000 SEK (2018: 0 SEK) samt et driftsresultat på -37,1 MSEK (2018: -17,9 MSEK).

OBS: I tillæg til udbuddet af nye aktier er der en over-allotment option på 1.578.947 eksisterende aktier (112 MSEK)

OBS: Emissionen er rettet mod den svenske befolkning samt institutionelle investorer i og uden for Sverige.

Læs nedenstående prospekt for at få mere information omkring vilkårene.


[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Nyemission

Vi guider dig gennem nye børsnoteringer. Her på siden finder du de nyeste opdateringer og emissioner på børsmarkedet. Vi informerer dig løbende både via siden her og vores nyhedsbrev.

Kontaktinfo

© Nye Mission – Copyright.
Created and hosted by Group Online