ANNONCERING:

Fortegningsemission: Stenocare

tegningsperioden løber fra d. 27. maj til 11. juni 2020

Danske STENOCARE A/S dyrker, importerer og sælger receptpligtig medicinsk cannabis. Selskabet vil hente op til DKK 45 mio. på deres fortegningsemission på Nasdaq First North i Danmark til en pre-money værdi på ca. DKK 179 mio. Fratrukket allerede bundne forhåndstegninger på ca. DKK 17 mio. er udbuddet op til ca. DKK 28 mio.

Udbuddet i hovedtræk

Tegningskurs

20/15 DKK per aktie

Minimumstegning

Ingen minimumstegning

Emissionsbeløb

29,8-44,8 MDKK

Tegningsperiode

d. 27. maj – d. 11. juni

Markedsværdi

178,9 MDKK

børs

Nasdaq First North – Danmark

Kort om virksomheden og udbuddet

Den 1. januar 2018 trådte en forsøgsordning med medicinsk cannabis i kraft i Danmark. Stenocare A/S introducerede som følge heraf receptpligtig medicinsk cannabis til det danske marked, der reguleres af Lægemiddelstyrelsen. Ud over Danmark har Stenocare et datterselskab i Irland, og det er strategien at udvide distribution af receptpligt medicinsk cannabis til flere europæiske lande.

I 2018 blev selskabet børsnoteret på Spotlight i Sverige, men selskabet har den 18. maj i år skiftet til Nasdaq First North i Danmark. 

OBS: Alle registrerede aktionærer d. 26. maj 2020 modtog en tegningsret per eksisterende aktie. Der kræves 6 tegningsretter for at tegne en ny aktie. 58% af dette emissionsbeløb er allerede forhåndstegnet. Dertil er der dog også en overtegningsreserve på DKK 15 mio, der ikke kræves tegningsret til. 

OBS: Tegningskursen er 20 DKK pr. ny aktie, men ved køb af 3 nye aktier modtages 1 ekstra aktie vederlagsfrit. Gennemsnitsprisen bliver således 15 DKK pr. ny aktie.

Læs nedenstående udmelding for at få mere information omkring vilkårene, samt hvordan du tegner aktier hos selskabet.


[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Nyemission

Vi guider dig gennem nye børsnoteringer. Her på siden finder du de nyeste opdateringer og emissioner på børsmarkedet. Vi informerer dig løbende både via siden her og vores nyhedsbrev.

Kontaktinfo

© Nye Mission – Copyright.
Created and hosted by Group Online