Skip to main content

ANNONCERING:

Fortegningsemission: Stenocare

tegningsperioden løber fra d. 27. maj til 11. juni 2020

Danske STENOCARE A/S dyrker, importerer og sælger receptpligtig medicinsk cannabis. Selskabet vil hente op til DKK 45 mio. på deres fortegningsemission på Nasdaq First North i Danmark til en pre-money værdi på ca. DKK 179 mio. Fratrukket allerede bundne forhåndstegninger på ca. DKK 17 mio. er udbuddet op til ca. DKK 28 mio.

Udbuddet i hovedtræk

Tegningskurs

20/15 DKK per aktie

Minimumstegning

Ingen minimumstegning

Emissionsbeløb

29,8-44,8 MDKK

Tegningsperiode

d. 27. maj – d. 11. juni

Markedsværdi

178,9 MDKK

børs

Nasdaq First North – Danmark

Kort om virksomheden og udbuddet

Den 1. januar 2018 trådte en forsøgsordning med medicinsk cannabis i kraft i Danmark. Stenocare A/S introducerede som følge heraf receptpligtig medicinsk cannabis til det danske marked, der reguleres af Lægemiddelstyrelsen. Ud over Danmark har Stenocare et datterselskab i Irland, og det er strategien at udvide distribution af receptpligt medicinsk cannabis til flere europæiske lande.

I 2018 blev selskabet børsnoteret på Spotlight i Sverige, men selskabet har den 18. maj i år skiftet til Nasdaq First North i Danmark. 

OBS: Alle registrerede aktionærer d. 26. maj 2020 modtog en tegningsret per eksisterende aktie. Der kræves 6 tegningsretter for at tegne en ny aktie. 58% af dette emissionsbeløb er allerede forhåndstegnet. Dertil er der dog også en overtegningsreserve på DKK 15 mio, der ikke kræves tegningsret til. 

OBS: Tegningskursen er 20 DKK pr. ny aktie, men ved køb af 3 nye aktier modtages 1 ekstra aktie vederlagsfrit. Gennemsnitsprisen bliver således 15 DKK pr. ny aktie.

Læs nedenstående udmelding for at få mere information omkring vilkårene, samt hvordan du tegner aktier hos selskabet.


[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]