Skip to main content

ny ipo – Audientes

BØRSNOTERING AF AUDIENTES PÅ FIRST NORTH

tegningsperioden løber fra: 31. august til 11. september 2020 kl. 23:59

Audientes udvikler et teknologisk smart høreapparat af høj kvalitet til de millioner af mennesker verden over med invaliderende høretab, der ikke har råd til et dyrt høreapparat.

Sådan tegner du aktier i Audientes

Du kan tegne aktier i dit eget pengeinstitut enten online eller ved at indlevere tegningsblanketten. Du kan som kunde hos nedenstående banker tegne online, og typisk skal tegning af aktier foretages under menuen “Corporate actions”.

Har du ikke tidligere handlet aktier, kan du nemt og gratis blive kunde i Nordnet. Du kan også udfylde og indlevere tegningsblanketten i dit pengeinstitut. Tegning via tegningsblanket skal dog foretages inden for bankernes åbningstid.

Klik dig videre til din bank:


Introduktion til Audientes

Prisen på et sæt digitale kvalitetshøreapparater koster fra 10.000 kr. og op til 60.000 kr. Det er sådanne høreapparater, som Danmark er berømt for at udvikle og producere. Men for næsten en halv milliard mennesker verden over med invaliderende høretab, der ikke, som f.eks. i Danmark, helt eller delvist kan få et høreapparat betalt af det offentlige, er sådanne høreapparater ikke nogen reel mulighed.

Med Audientes’ lancering af et digitalt og selvjusterbart høreapparat til en pris i niveauet 1.400 – 1.800 kr. vil millioner af mennesker verden over få mulighed for at få hjælp til deres invaliderende høretab.

Markedfokus er i første omgang Indien, men med åbning for OTC salg (salg i butikker) i USA i 2021 vil USA, der ikke har generelle statstilskud, også være blandt Audientes fokusmarked.   

Læs nedenstående virksomhedsbeskrivelse eller investorbrochure, eller se investorvideoen  for at få mere information. Nederst på siden fremgår det opsummerede udbud.  Investeringscasen finder du her.


Bliv klogere på

AUDIENTES’ UDBUD

Tegningskurs

8,0 DKK per aktie

Minimumstegning

500 stk. aktier (4.000 kr.)

Emissionsbeløb

DKK 35-40 mio.

Markedsværdi (pre-money)

DKK 34,8 mio.

Kortnavn

AUDNTS

Tegningsperiode

31. august – 11. september 2020

Offentliggørelse af resultatet af udbuddet

15. september 2020

Første handelsdag

18. september 2020

Børs

NASDAQ FIRST NORTH – DANMARK


Kontakt os på mail eller telefon

Kontakt os på 89 88 78 46 
eller send os en mail på info@kapitalpartner.com

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret på børsnoteringer

Hent tegningsblanket her

Åbner i et nyt vindue. 

Følg Audientes på

Læs mere her: www.audientes.com