Skip to main content

ANNONCERING:

IPO: FOM Technologies A/S mod børsnotering den 26. juni 2020

tegningsperioden løber fra d. 8. juni til 19. juni 2020

Danske FOM Technologies A/S udvikler maskiner til overfladebehandlinger. Selskabet vil hente DKK 16 mio. på deres børsnotering på First North i Danmark til en pre-money værdi på ca. DKK 48 mio. Fratrukket forhåndstegninger på ca. DKK 6,4 mio. er udbuddet på DKK 9,6 mio.

Udbuddet i hovedtræk

Tegningskurs

8,64 DKK per aktie

Minimumstegning

450 aktier

Emissionsbeløb

16 MDKK

Tegningsperiode

d. 8. juni – d. 19. juni

Markedsværdi

48 MDKK

børs

Nasdaq First North – Danmark

Kort om virksomheden

FOM Technologies A/S er et teknologiselskab, der specialiserer sig i Slot Die Coating af funktionelle materialer. Deres maskiner kan således belægge de fleste overflader med de fleste materialer ud fra ultratynde lag af nøje kontrollerede kemiske sammensætninger. Selskabets første kunde var det svenske universitet, Linköping Universitet, men i dag har de flere end 60 internationale kunder. De segmenter, der særligt anvender denne form for teknologi, er materialeforskning inden for Energy Harvesting, Energy Storage og Smart Materials.

I 2019 havde selskabet en kerneomsætning på DKK 8 mio. samt en R&D indtægt på DKK 5 mio. De opnåede derfor et samlet driftsunderskud på DKK -0,5 mio. I 2020 forventes en kerneomsætning på DKK 10 mio. og et driftunderskud på -3 mio. Og i 2021 forventes en kerneomsætning på DKK 20 mio. og et driftsoverskud på DKK 0,2 mio.

Læs nedenstående prospekt for at få mere information omkring vilkårene, samt hvordan du tegner aktier hos selskabet.


[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]