Skip to main content

Private Placement – Increasor Tech Invest AB

Private Placement i Increasor Tech Invest AB

tegningsperioden løber fra: 1. sep til 30. sep 2021

Increasor Tech Invest AB er en svensk inkubator, der primært fokuserer på teknologi og digitale tech-løsninger, og som i hvert projekt agerer som integreret forretningspartner.

Sådan tegner du aktier i Increasor

Du kan tegne aktier i Increasor online ved at udfylde tegningsblanketten igennem selskabets hjemmeside. Bemærk, at der er tale om en private placement forud for selskabets forventede børsnotering senere i 2021. Klik dig videre til tegningsblanketten nedenfor:

Investor relations – Increasor

For spørgsmål angående Increasor kan der rettes kontakt til selskabets Head of Investor Relations, Mattias Ahlberg, der kan træffes på: mattias.ahlberg@increasor.com


Introduktion til Increasor

Increasor er en inkubator, hvis primære fokus er at få vækstvirksomheder og startups til at vokse. Forretningen består i dag af fire helejede datterselskaber, der samlet som gruppe udgør et utroligt unikt tilbud til partnere og kunder. Pandemien har forberedt samfundet på nye digitale løsninger, og Increasor er klar til at imødekomme efterspørgslen.

I modsætning til en traditionel inkubator arbejder Increasor nyt og unikt. I stedet for kapital hjælper Increasor med ekspertise og værktøjer til, hvordan et startup eller en vækstvirksomhed kan lykkes. Eksempler på dette kan være IT-udvikling, marketing, influencer marketing, selskabsret og nu den seneste tilføjelse – regnskab. Increasor fokuserer primært på tech og ønsker at være en integreret forretningspartner frem for en passiv investor. Selskabet agerer langsigtet samt bæredygtigt og overvejer altid dette i dialogen med startups.

2021 er startet stærkt for Increasor, da det har underskrevet flere store aftaler med kunder. For nylig købte Increasor et revisionsfirma, der yderligere styrker koncernen. I løbet af året administrerede Increasor også emissionen og markedsføringen af Transfer Group forud for noteringen på NGM Nordic.

Increasor gennemfører i øjeblikket sin sidste emission før noteringen i 2021 og inviterer dig nu til at blive partner og giver mulighed for at deltage i en stærk vækstrejse i de kommende år.


Bliv klogere på

INCREASORS UDBUD

Tre grunde til at investere:

Vækst gennem opkøb:
Increasor er i afsluttende forhandlinger vedrørende flere opkøb, der sikrer omsætningsmålet for 2021 og er i overensstemmelse med virksomhedens vækststrategi.

Bredt kompetencefelt:
Increasor skaber et økosystem med alle de nødvendige færdigheder under ét tag for at kunne gøre kunderne i stand til at tage det næste skridt i deres udvikling.

Kommende notering:
Increasor planlægger at blive noteret i 2021.

Tegningskurs

SEK 10 pr. unit

Unit

En aktie og en tegningsoption

Minimumstegning

600 units

Udbudssbeløb

Maksimalt SEK 10 mio.

Markedsværdi (pre-money)

SEK 270,9 mio.

Tegningsperiode

1. september – 30. september 2021

planlagt notering

Målsætningen er at notere selskabet i 2021

Kontakt os på mail eller telefon

Kontakt os på 89 88 78 46 
eller send os en mail på info@kapitalpartner.com

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret på børsnoteringer

Tegn aktier hos selskabet her

Åbner i et nyt vindue. 

Følg Increasor på:

Læs mere her: www.increasor.com