Skip to main content

ny ipo – NEXCOM

BØRSNOTERING AF NEXCOM PÅ FIRST NORTH

tegningsperioden løber fra: 11. januar til 22. januar 2021 kl. 23:59

Nexcom A/S er en ”Software as a Service”-baseret virksomhed, der har udviklet og leverer softwaresystemer til automatisering og forbedring af virksomheders kundeservice.

Sådan tegner du aktier i Nexcom

Du kan tegne aktier i dit eget pengeinstitut enten online eller ved at indlevere tegningsblanketten. Du kan som kunde hos nedenstående banker tegne online, og typisk skal tegning af aktier foretages under menuen “Corporate actions”. Sydbank er aktieudstedende institut samt står for afviklingen.

Har du ikke tidligere handlet aktier, kan du nemt og gratis blive kunde i Nordnet. Du kan også udfylde og indlevere tegningsblanketten i dit pengeinstitut. Tegning via tegningsblanket skal dog foretages inden for bankernes åbningstid.

Klik dig videre til din bank:


Introduktion til Nexcom

For store virksomheder med flere tusinde eller hundredtusinder af kunder er det nødvendigt med automatiserede systemer til håndtering af henvendelser fra deres kunder – fra selve kontakten med kunderne til udførelse af kundeønskerne og -ordrerne.

Nexcoms kunder er B2C-virksomheder, typisk inden for telefoni, forsikring, energi og ejendomsadministration, der håndterer mange kundekontakter og derfor har brug for automatiserede løsninger for at kunne sikre høj effektivitet og lavt omkostningsniveau i deres kundeservice.

Kunderne er fra Skandinavien, Europa og Nordamerika. Vækstfokus er p.t. på USA og Asien med udgangspunkt i den eksisterende kundeportefølje, der bl.a. består af Telenor i Danmark og USA, Telia i Danmark, Norge og Lithauen samt Groupon, RealPage og Lash i USA.

Med en SaaS-baseret forretningsmodel og en produktsuite, der er født global, er Nexcoms virksomhed international skalerbar – såvel organisk som via akkvisitioner. Selskabet er prisfastsat relativt lavt i forhold til andre børsnoterede SaaS-selskaber, og udbuddet af nye aktier er forhåndstegnet med 40% (DKK 12 mio.).

Læs nedenstående virksomhedsbeskrivelse eller investorbrochure, eller se investorvideoen  for at få mere information. Nederst på siden fremgår det opsummerede udbud.


Bliv klogere på

NEXCOMS UDBUD

Tegningskurs

DKK 11,85 pr. aktie

Minimumstegning

425 stk. aktier (5.036 kr.)

Udbudssbeløb

DKK 26,8-31,8 mio.

Forhåndstegning

DKK 12,0 mio.

Markedsværdi (pre-money)

DKK 99,9 mio.

TICKER

NEXCOM

Tegningsperiode

11. januar – 22. januar 2021

Offentliggørelse af resultatet af udbuddet

26. januar 2020

Forventet første handelsdag

29. januar 2021

Børs

NASDAQ FIRST NORTH – DANMARK


Kontakt os på mail eller telefon

Kontakt os på 89 88 78 46 
eller send os en mail på info@kapitalpartner.com

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret på børsnoteringer

Hent tegningsblanket her

Åbner i et nyt vindue. 

Følg Nexcom på

Læs mere her: www.nexcom.dk