Skip to main content

ANNONCERING:

IPO: Shape Robotics A/S mod børsnotering den 25. juni 2020

tegningsperioden løber fra d. 4. juni til 18. juni 2020

Danske Shape Robotics A/S udvikler robotter designet til undervisning. Selskabet vil hente mellem DKK 20-27 mio. på deres børsnotering på First North i Danmark til en pre-money værdi på ca. DKK 40 mio. Fratrukket forhåndstegninger på ca. DKK 16 mio. er udbuddet mellem DKK 4-11 mio.

Udbuddet i hovedtræk

Tegningskurs

9,8 DKK per aktie

Minimumstegning

500 aktier

Emissionsbeløb

20-27 MDKK

Tegningsperiode

d. 4. maj – d. 18. juni

Markedsværdi

40 MDKK

børs

Nasdaq First North – Danmark

Kort om virksomheden og udbuddet

Shape Robotics A/S ønsker at understøtte lærere og undervisere med en bred vifte af undervisningsmateriale, herunder inden for STEM. Derfor har de udviklet Fable, der er en robot, som elever og studerende selv bygger ud af forskellige typer af moduler. Herefter skal den gøres levende, og det er her elever skal prøve kræfter med programmering. At lære programmering via denne robot kan tilpasses ethvert niveau: Fra det enkle og visuelle programmeringssprog, Blockly, til det mere kraftfulde tekstsprog, Python.

Deres salgsnetværk dækker på nuværende tidspunkt 25 lande. I 2019 havde selskabet en omsætning på DKK 8 mio. og et driftunderskud på DKK -9,5 mio. Der forventes dog et positivt cash flow fra driften i 2023.

Læs nedenstående prospekt for at få mere information omkring vilkårene, samt hvordan du tegner aktier hos selskabet.


[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]