ANNONCERING:

IPO: DanCann Pharma A/S

tegningsperioden løber fra d. 7. okt. til 23. okt. 2020

Danske DanCann Pharma A/S, der noteres i Sverige, vil udvikle og producere medicinsk cannabis.  Selskabet vil hente mellem DKK 22,5-30 mio. på deres børsnotering på Spotlight i Sverige til en pre-money værdi på ca. DKK 63,3 mio. Fratrukket forhåndstegninger på DKK 22,5 mio. er udbuddet på DKK 7,5 mio.

Udbuddet i hovedtræk

Tegningskurs

22,5 DKK per unit

Minimumstegning

200 units

Emissionsbeløb

22,5 – 30 MDKK

Tegningsperiode

d. 7. okt. – d. 23. okt.

Markedsværdi

63,3 MDKK

børs

Spotlight – Sverige

Kort om virksomheden

DanCann Pharma A/S er et farmaceutisk biotekselskab, der blev etableret i marts 2018 for at forbedre adgangen til medicinsk cannabis efter etableringen af det nye pilotprogram med medicinsk cannabis i Danmark. Igennem 2018, 2019 og 2020 har DanCann Pharma udviklet et omfattende kvalitetsstyringssystem (QMS) for at sikre, at alle regler, godkendelser og kvalitetskrav er i orden inden opførelsen af deres første produktionssted, BIOTECH PHARM1. Virksomheden har med den eksisterende egenkapital sikret opførelsen af ​​BIOTECH PHARM1, hvor cannabismassen skal produceres. Dette produktionssted forventes at være i drift fra starten af 2021.

OBS: Emissionen er både rettet mod den svenske og danske befolkning.
OBS: En unit består af fem aktier og to vederlagsfrie warrents.

Læs nedenstående prospekt for at få mere information omkring vilkårene, samt hvordan du tegner aktier hos selskabet.


[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Nyemission

Vi guider dig gennem nye børsnoteringer. Her på siden finder du de nyeste opdateringer og emissioner på børsmarkedet. Vi informerer dig løbende både via siden her og vores nyhedsbrev.

Kontaktinfo

© Nye Mission – Copyright.
Created and hosted by Group Online